Shape

Intervju med Madeleine från Ombonat

Intervju med Madeleine från Ombonat






FAKTARUTA
Namn:
Madeleine Granér Persson
Ålder: 51 år
Familj: Gift, 3 döttrar, 2 utflugna, Alva i Uppsala, Saga i Stockholm och Nora går sista året på Bromangymnasiet.
Företag/organisation/förening du representerar: Ombonat
Gillar att göra på fritiden: Min fritid består till stor del av träning, viktig komponent i mitt liv, då mår jag väldigt bra.
Havet är mitt element, där mår jag som bäst! Mitt hem är min borg, där trivs jag också väldigt bra. Jag är lyckligt lottad som har möjligheten att arbeta med mitt stora intresse för heminredning. Jag älskar att strosa runt hemma en söndag i nattlinne, med en kaffekopp i handen och plocka och piffa här hemma.

Vem är du och vad jobbar du med?
Svar: Jag är ägare av Ombonat,  inredningsbutik i centrala Hudiksvall.

Berätta om ditt företag/organisation/förening?
Svar: Vi är inredningsbutiken med ett relativt brett sortiment. Vi jobbar med många starka varumärken. Hos oss hittar du antingen presenten till dig själv eller att ge bort. Vår vision är att inspirera dig, ge dig bra kvalité och service i toppklass! Vi firar faktiskt 20 års jubileum till våren. Det gör mig väldigt stolt faktiskt.

Vad är det bästa med Hudiksvall?
Svar: Det bästa med Hudiksvall är nog närheten till havet, att vi är en gemytlig och charmig kuststad. Vi har våra pärlor!

Vad kan bli bättre med Hudiksvall?
Svar: Stoltheten, att vi känner oss stolta över vår stad, att vi gör vårt bästa, gör vad vi kan, är trevliga och serviceminded. Att vi hjälps åt att lyfta varandra och lyfta fram våra guldkorn! Att vi är stolta ambassadörer för staden.

Varför har du och ditt företag/organisation/förening valt att gå med i BID-processen?
Svar: Jag brinner verkligen för den lokala handeln, den är så viktig. den bidrar till att Hudik blir en trevligare plats att leva, verka och bo i. Vi behöver en levande stad, och handeln behövs i näringskedjan. Har jag möjlighet att få vara med och påverka kan jag gärna bidra med tid och engagemang. Kanske att mitt sinne för det estetiska är en tillgång i processen. Jag vill ha ett Gladare Hudik helt enkelt!

Vad hoppas du och ditt företag/organisation/förening få ut av att vara med i BID-processen?
Svar: Att vi kommer framåt, utvecklar staden tillsammans, att Glada Hudik blir ännu gladare!

Vad vill du säga till dom som ännu inte gått med i det här utvecklingsprojektet?
Svar: Klaga inte, hoppa på och hjälp till istället, det är när vi gör saker tillsammans som magi uppstår!